Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

Friday, November 12, 2010

Di ambang perkuburan PKR


Nampaknya kemelut PKR sudah semakin menuju ke puncak apabila para blogger yang selama ini propembangkang sudah mula menghentam parti tersebut. Lihat senarai blog-blog tersenit di sini.

Dalam pada itu blog Paneh mendedahkan kerangka agenda tersembunyi DAP yang diputuskan pada 1967. Lihat sini.

PAS yang cuba mengambil peluang mengeksploitasi Anwar pula semakin tidak tentu arah dalam perjuangan mereka sebagaimana dalam isu pelajar yang membawa sosej babi ke sekolah. Lihat video yang disiarkan blogger Panglima Perang Cyber. Klik sini.

Wan Azizah pula terus membisu seribu bahasa.

Tok Demang boleh terangkan maksud 'membisu seribu bahasa'?

3 comments:

YANG GAMBI said...

Wan Azizah sudah berpuluh tahun membisu.... nak jadi isteri mitahli... PKR sudah ditempah keranda dan tanah kuburnya....

Anonymous said...

itu lah sikap dia Wan Azizah sedari dulu lagi semasa jadi isteri TPM cukup susah lihat dia bercakap di depan wartawan sehingga nak buka mulut pun macam dah tak mampu kemukingnan tiada skrip yg disediakan olih sang suami nya sebab itu mulut nya sudah dikunci olih sang suami supaya tidak melalut kalau malalut nanti rakyat tahu laki nya suka penipu.

Anonymous said...

wan jijah takut nak bukak mulut pasal dia tau once dia bukak mulut, semua tipu, bohong , dusta, fitnah. sebab dia ikut perangai laki dia. bukak mulut semua bohong. dia sangap pun, sangap bohong ..kak kah kah kah...

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)