Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

Tuesday, April 12, 2011

Nik Aziz dan Najib

"Pok Nik tengok tu... Ambo doh siapkan rumah sorang satu untuk rakyat Malaysia sebelum ambo mati.


"Pok Nik tahu apo pasal apo ambo angkat jari '1' mace gini? Ha! Betul tu Pok Nik... ini isyarat shahadah kito. ni.
 Kito buke hanya ado satu Malaysia, kito jugok hanya ado Satu Tuhan.

Foto:

3 comments:

Anonymous said...

pok nik da pakai lambang 1Malaysia.. nampaknya pok nik da sedar yg agenda DS Najib adalah untuk rakyat.. bukan untuk diri sendiri atau untuk selamatkan diri dari dipenjara..

Anonymous said...

Boleh jalan ke projek kelulusan najibul jika tidak diendose oleh 1th Lady of Msia, rosma mansyok?

berani ke pm najubur bantah segala sabdaan 1Lady Rosma tuuuuuuuuu????

Anonymous said...

Penyokong PAS/PKR kalau tak fitnah Najib dan Rosmah tak sah. Inilah sahajalah kerja mereka dan yang mereka tahu.

KESIAN...patutlah jadi ahli parti pembangkang. Kalau masuk BN kena buat baik pada bangsa, agama dan negara.

JADI, oleh kerana otak dah diasah memintah, menghasut, benci dan segala negatif geng iblis terpaksa lah berkem di kem pembangkang sampai mati.

Kalau mampus besok pun, dia ingat seban dia boleh selamatkan dia, tengok tengok bangkrap sebab secebis pahala yang ada dah beri percuma pada Najib dan Rosmah..

Kesian orang macam ni, pembangkang, kaki fitnah, bankrup di dunia dan akhirat..

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)