Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

Thursday, May 5, 2011

undian PAS masuk UMNO bermula

Harakah mengumumkan mulai hari ini, undian sedang dilakukan terhadap tajuk muka depan akhbar Harakah wajarkah perkataan "BUBAR UMNO MASUK PAS" digunakan sebagai tajuk berita utama.

Itupun satu strategi melariskan akhbar juga. Maklumlah, sekarang ni blog Papa Gomo dan Parpukari pun sudah menyangingi web rasmi PAS itu.

He he... Bayangkan, akhbar parti kalah dengan blogger je.

Mengenai undian tu, boleh dibuat tetapi bukan boleh dipercayai sangat. Malah dalam keadaan sekarang, kadangkala tak boleh dipercayai langsung.

Contohnya, lihat Maharajalawak. Peserta yang buat lawak bodoh masih kekal hingga sekarang sebab kaum kerabat dia mengundi banyak-banyak.

Yang berkualiti macam R2 tersingkir.

1 comment:

Panglima Perang Cyber said...

adakah ini petanda bahawa mereka mula fikir utk mufarakah dari Pakatan ?

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)