Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

Thursday, May 26, 2011

video khas Anwar: edisi terhad



Demang bukan nak komen pasal suara yang tak sedap tu. Demang juga tak nak ulas tentang betapa sabarnya telinga-telinga dalam kereta itu mendengar pemilik suara tersebut menyumbangkan lagu.

Demang cuma terfikir, hanya orang yang benar-benar rapat sahaja boleh berada di dalam kereta bersama penyanyi itu.

Dan, hanya orang yang benar-benar rapat sahaja yang berjaya melihat sendiri perangai yang begitu.

Soalnya, siapa orang yang membuat rakaman dan menyebarkan video ini? Siapa lagi yang boleh Anwar percayai?

Jika demikian, bagaimana jika Anwar menjadi Perdana Menteri?

4 comments:

Anonymous said...

org yang bersama2 ngan anuar dlm keete tu adalah org UMNO.coz lepas ni klau video ni diperkatakan org ramai si nuar ni akan bagi alasan seperti biasa. KONSIPIRASI ORG UMNO AAND DATUK NAJIB DAN ISTERI

cifut said...

Memang kelauutttt pun.
Wakakaka.... hak phuuiii!!

Anonymous said...

untuk pengetahuan pembaca, orang yang dalam video tersebut dan yang sedang menyanyi kelaut itu BUKANNYA ANWAR BIN IBRAHIM...beliau ialah orang yang ANWAR kata dia kenal siapa PELAKUN dalam VIDEO SEX BALUN AMOI TANPA LOGO HALAL tu....tapi memang sebijik la mamat tu muka macam ANWAR...harap anwar BOLEH BAWA MAMAT NI SEBAGAI SAKSI ALIBI UNTUK KES LIWAT DAN KES MEMBALAS BERTUBI TUBI BELIAU....

Anonymous said...

ketua ulama PKRpASDAp mabuk

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)