Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

  • Belajar bekam - Saya pernah ceritakan kesah sepasang auami isteri yang anak2 mereka dihantar belajar ke luar negara dengan perbelanjaan sendiri hasil pendapatan sebagai ...
    1 day ago

Thursday, February 14, 2013

Bukti baru kes altantunya?



Demang lihat sekali imbas ada beberapa blogger yang menulis tentang isu Deepak.

Terus terang, mendengar bunyi namanya sahaja pun Demang sudah dapat mengagak bahawa isu murahan sedang berlegar dalam kalangan pecacai politik.

Siang tadi Demang terima satu email daripada seorang sahabat. Oleh kerana yang menghantarnya memang ada kredibiliti (sekurang-kurangnya Demang kenal), maka Demang pun bacalah kandungan email tersebut.

Ternyata telahan Demang benar. Deepak adalah tajuk baru untuk sebuah cerita lama.

Maka bertambah-tambah meluat Demang pada pecacai PKR yang hidup dengan mencipta dan menjual isu. Padahal telah lenguh tangan menaip fakta-fakta tentang peristiwa pembunuhan wanita Mongolia.

Perlukah diulang lagi keterangan-keterangan yang menolak pembabitan PM dan isteri beliau dalam kes tersebut?

Memanglah mudah untuk Demang copy & paste artikal dulu dan siar semula di sini tetapi itu jika Demang guna laptop atau PC. Sedangkan sudah beberapa tahun Demang hanya update blog menggunakan handphone sahaja.

Sebagaimana Demang, pengirim email berkenaan juga tidak bertujuan memberikan fakta sebaliknya melihat isu ini seperti selonggok sampah.

Yang kita fikirkan bukanlah soal adakah ia sampah atau bukan; sebaliknya kita sedang berfikir hendak dihumban ke mana sampah busuk ini.

Ada idea?

2 comments:

Anonymous said...

kesiaannn...fuckatoon at the critical moment macam nih masih guna isu basi yg.buduh dan hanyir.

rakyat nak dengar apa yg.kita boleh janji tentang masa depan mereka dan negara..Jaminan peluang pekerjaan dan jaminan untuk menjadi negara berpendapatan tinggi..

gen2felda
CERAMAH UMUM DATO DR.HASAN ALI
Mantan Pesuruhjaya Pas Selangor
TMN.SRI LAMBAK (T6),KLUANG,JOHOR

15/2/2013 JUMAAT 9.00 MALAM.
SEMUA DIJEMPUT HADIR

Anonymous said...

Penyokong PR ni bodoh sebenarnya...bila Deepak tu cakap tanpa bukti percaya...bila video dengan china doll tak percaya pulak...video Anwar naik lif dgn Eskay dengan jelas dan terang menunjukkan ketua Pembangkang tu...Anwar sampai sekarang tak jawab video naik lif tu...jam omega tak tunjuk pun...tak nak bersumpah padahal ada pemimpin PAS yang besumpah apabila diri dituduh???

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)