Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

Saturday, March 23, 2013

Jutawan saman


U ulang I saman.

Nampaknya perkataan saman sudah makin sinonim dengan Anwar Ibrahim.

Walaupun kadang-kala mendakwa mahkamah di Malaysia tidak adil namun Anwar memang banyak terhutang budi dengan sistem keadilan di Malaysia.

Hubungan istimewa dengan majlis peguam yang dikuasai peguam bukan muslim banyak kali memberi keuntungan pada Anwar.

Bukan calang-calang peguam yang pernah dibayar oleh Anwar untuk membelanya walaupun ada di antara mereka kemudiannya menyesal kerana membela Anwar dulu.

Karpal sigh sendiri terpaksa menjilat semula kahak hijau yang pernah keluar daripada mulut hanyirnya yang membuat kenyataan mengenai salah laku seks Anwar ketika Anwar masih di dalam UMNO.

Semalam, Anwar menyaman pula seorang blogger yang dikenali sebagai Papagomo.

Namun Papagomo bukan sahaja tidak menarik balik tuduhannya malah berjanji akan menyiarkan lebih banyak rahsia salah laku seks Anwar.

Sebelum itu dalam situasi lain Anwar telah memarahi wartawan yang bertanya soalan sensitif.

Cuma rakyat hairan, kenapa Anwar tidak menyaman Umi Hafilda Ali dan Ezam Nor yang berulangkali mencabar agar disaman berikutan pendedahan demi pendedahan yang telah dibuat.

Nampaknya rakyat dengan mudah membuat kesimpulan, dakwaan Papagomo itu dusta manakala dakwaan Umi Hafilda dan Ezam Nor itu BENAR.

Itu belum lagi dakwaan Zulkifli Nordin iaitu salah seorang peguam Anwar dalam kes liwat pertama dulu!

5 comments:

Anonymous said...

Dia bayar juta2 ringgit utk lantik peguan, tapi papagomo ada berapa ringgit nak bayar dia kalau bang non menang sekalipun?

Tak berbaloi.

Anonymous said...

PAPAGOMO ANAK haran. PENGKIANAT Islam dan Melayu.

Jika pakatan menang. sila tangkap PAPAGOMO dan diarak keseluruh negara.

Anonymous said...

1.44 you tok sah mimpi siang hari.lah

Sutan Jamaludin Sos Tiram IV said...

Anonymous 1.44pm tu antara salah satu contoh komen pihak penyokong fuckaton harom yang masih bermimpi.. Kalau nak tengok komen macam ni, masuk la blog-blog pro pembangkang. Mereka rasa mereka cukup kuat dan takkan kalah..

Kesian tengok kenaifan mereka ni.. Bila nak insaf ntah...

Anonymous said...

Mimpi pr nak menang pru 13 silap hr bulan anuar masuk hospital

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)