Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

Saturday, July 30, 2011

mari kenali nama kereta


Demang jumpa kartun di atas dalam blog Bumiyang. Demang pun tak pasti apa isu yang diketengahkan. Maklumlah, Demang pun dah macam pembangkang, dah tak baca akhbar.

Tapi zaman IT ni kata orang tak baca akhbar pun tak apa.

Walaupun tak jelas dengan isu yang dimainkan melalui foto di atas, Demang letakkan sahaja di sini sebagai hiburan.

Itu pun satu lagi ciri pembangkang yang Demang cuba tiru. Contohnya dalam perhimpunan haram BERSIH, memang ramai yang keluar berdemonstrasi hanya kerana ikut-ikut sahaja.

Ada berapa tuntutan AMBIGA? He he... tak tahu lah tu.


No comments:

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)