Minyak Morhabshi (Add by Morha Mart)

yang istimewa

Thursday, September 4, 2014

Sandiwara MH370 terbongkar

Beberapa hari lalu Demang terima sebuah buku bertajuk Selamat Malam MH370 - apabila kebenaran adalah racun;  dan malam tadi Demang selesai membaca buku bersaiz poket itu.

Oleh kerana Demang bukan dapat percuma, maka tidak perlulah Demang memuji-muji secara berlebihan kandungan buku tersebut cuma Demang ingin katakan bahawa RM25 yang Demang keluarkan itu memang berbaloi.

Buktinya, Demang boleh tangguhkan waktu makan dan waktu tidur ketika membaca buku yang ditulis penulis halimunan memakai nama Oxford Man.

Agak berbeza daripada sangkaan asal Demang, buku tersebut bukan sekadar menyiarkan semula peristiwa kehilangan MH370 bahkan pembaca seolah diajak ke belakang pentas untuk melihat manusia-manusia yang terlibat dalam penggambaran filem MH370.

Bahkan selepas itu Oxford-Man turut membongkar bilik penulis skrip dan pengarah MH370 dan hasilnya kita menemui beberapa skrip baru yang telah ditulis tetapi belum disiapkan untuk tayangan umum.

Lebih memeranjatkan kerana dalam skrip tersebut, kita dapati kita akan terlibat secara langsung malah memegang watak penting. Cuma belum pasti adakah watak kita itu akan menjadi hero atau pengganas!

Bagi Demang buku tersebut amat perlu disebarkan agar diketahui oleh orang ramai kerana hanya itu sahaja caranya bagi menggagalkan pembikinan filem baru yang telah mereka rancang.

Jika tidak memikirkan betapa penulis dan penerbit buku juga perlukan wang untuk membayar pelbagai kos serta menyara keluarganya, mau sahaja Demang salin seluruh isi kandungan buku itu ke blog ini agar anda dapat membacanya secara percuma.

Apapun, sesiapa yang berminat mendapatkan buku tersebut boleh email pada Demang kerana Oxford Man belum bersedia untuk bertemu pihak CIA buat masa ini.

28 comments:

yushero said...

SY NAK 1 NASKAH,,,INI EMAIL SY : yushero69@gmail.com

Anonymous said...

Saya nak satu naskah. Ni email saya altaf022002@Gmail.Com

Demang said...

Kpd yg berminat boleh tinggalkan email di sini dan sy akan forward kpd penerbit. Anda berurusan terus dgn penerbit dari segi bayaran dan cara pengeposan. T.ksh.

Anonymous said...

Suhaimi.gmav@yahoo.com

Anonymous said...

lafila_84@yahoo.com.my

nazli said...

bponazli@gmail.com

puteri souffiea said...

Puterisouffiea2010@gmail.com

Anonymous said...

suksess2u@gmail.com

Anonymous said...

Munhead@gmail.com

Anonymous said...

Saya juga berminat membeli buku ini. Email saya norlinarshad@rocketmail.com

Nor Azmi Ujang said...

saya berminat email azmiuj_2@yahoo.com

Anonymous said...

sukaria71@gmail.com

Anonymous said...

mirzanzahari@yahoo.com

Anonymous said...

wayau75@yahoo.com

Anonymous said...

Bro, saya nak tau adakah buku yang bro dapat tu sama seperti buku yang didedahkan oleh Azli Shukri iaitu http://azlishukri.blogspot.com/2014/09/mh370-kesimpulan-mungkar.html

Kalau isi bukunya tak sama, barulah saya nak...

Anonymous said...

isi bukunya jauh berbeza dengan buku yang didedahkan oleh blog azli shukri tu

Anonymous said...

Saya nak pun EM : k1b2h3@gmail.com

Anonymous said...

assalamualaikum abg demang

saya baru singgah blog abg azli. buku ini dgn buku yg dlm blog abg azli hampir sama. abg demang dah baca buku tu?

Demang said...

waalaikumussalam. Ini adalah buku yg berbeza. Amat berbeza.

Anonymous said...

mac.ochasani@gmail.com

Anonymous said...

mhac63@gmail.com

Anonymous said...

ajanjon@yahoo.com.sg

Hana Khairi said...

hana.khairi@gmail.com

Anonymous said...

azhari2607@gmail.com.....

Anonymous said...

acoyevo@gmail.com

Anonymous said...

acoyevo@gmail.com

Anonymous said...

acoyevo@gmail.com

Anonymous said...

acoyevo@gmail.com

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)