Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Eksklusif untuk anda

Thursday, May 30, 2013

Morhabshi kini di BruneiAlhamdulillah. Akhirnya Minyak Morhabshi dapat terus dibawa masuk ke Brunei Darussalam atas daya usaha Hj Zaini yang memperolehi surat kelulusan pihak berkuasa Brunei.

Sebelum ini Minyak Morhabshi dibawa masuk secara persendirian iaitu melalui Sabah dan Sarawak sejak beberapa tahun yang lalu.

Untuk seterusnya, bagi melancarkan lagi pemasaran di Sabah, Sarawak, dan Brunei (yang mungkin melangkaui Filiphina dan Indonesia), kita akan melakukan pemasaran terancang dengan membuka cawangan khas berpusat di kuching Sarawak.

Selama ini ramai yang hanya tahu Morhabshi dalam bentuk perubatan. Sebenarnya, oleh kerana bahan ini begitu unik maka ia telah digunakan sebagai asas minyak wangi sejak tamadun purba Mesir, Rom, dan Yunani serta digunakan secara meluas dalam masyarakat Islam.

Justeru bagi membantu semua para agen Morhabshi menambah pendapatan, kita telah mengeluarkan enam jenis haruman (minyak wangi) berasaskan Morhabshi (Myrrh) manakala 13 lagi haruman sedang dalam proses adunan.

Morhabshi mensasarkan pengeluaran 60 jenis bauan lelaki dan wanita serta haruman untuk kenderaan, rumah, dan mandian.

Selain menggunakan resin morhabshi (myrrh), kesemua wangian ini turut mengalami proses 'ruqyah' sebagaimana Minyak Morhabshi iaitu dibacakan ayat suci Al-Quran dan doa tertentu menurut panduan sunnah waljamaah.

Semoga urusan kita dipermudah dan dimurahkan rezeki.

InsyaAllah.

No comments:

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)