Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Eksklusif untuk anda

Wednesday, August 29, 2012

Boikot merdeka 2012


Isu demi isu dalam barisan pembangkang meletup di sana sini. Isu Kedah, isu Pulau Pinang, isu Perak, isu Selangor, dan terbaru isu pemimpin PKR di Pahang.

Demang fikir hanya satu cara untuk mengalih perhatian rakyat dari terus memoerkatakan tentang kemelut pembangkang iaitu dengan melakukan satu letupan yang lebih besar.

Tidak sukar untuk mencari isu. Kebetulan sambutan merdeka semakin dekat. Pembangkang boleh cetuskan sesuatu dan mulakan provokasi menjelang sambutan.

Kalau jadi huru hara lebih bagus. Orang akan lupa terus masalah-masalah besar PKR tersebut.

Mungkin pembangkang boleh mulakan dengan mempertikai tema tahun ini.

Ala... Tahu lah Anwar Ibrahim nak buat camna. Harap jangan buat-buat lari ke kedutaan mana-mana dah la. Lepas tu bagitau ada orang nak bunuh.

Taktik lama tu bro.

1 comment:

UMNO PARTI PENJARA said...

.

(( Take Note )) UMNO BODOH - Kenapa BN Tak Buat HUDUD Sejak 50 Thn dulu?Tak ada apa yg perlu dijelaskan lg. Tak ada apa yg perlu diterangkan lg. Tak ada apa yg perlu diperincikan lg. Pemuda dan Puteri UMNO sememangnya BODOH.

Bila kaum Cina menolak HUDUD, pandai pulak mereka sibuk2 nak bercakap pasal HUDUD. Yg Barisan Nasional yg dah memerintah lebih 50 tahun tak pernah buat HUDUD , 'Ada ko kisah'? Kepala otak pemuda dan puteri UMNO letak kat mana?

Bodoh sangat kalau ada orang kata mengundi UMNO yg dah memerintah 50 tahun tanpa HUDUD lebih baik berbanding kaum cina yg tak faham HUDUD menolak HUDUD.

Jadi, fikirkan sy ada alasan cukup kuat kenapa menolak BN dan menerima PAKATAN RAKYAT. Sememangnya mereka tak pernah buat HUDUD sejak 50 tahun dulu. Dan pemuda dan puteri UMNO memilih utk jadi BODOH.


(Edit, copy & paste dari 'Page FB Kump. Adik2 Keluar UMNO')

linkwith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)