Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Eksklusif untuk anda

Thursday, October 7, 2010

Isu Anwar: terbelit dengan andaianBagi memujuk hati yang mula was-was, seorang teman membuat andaian bahawa barangkali orang UMNO yang mengupah Rahimi buat sidang media pendedahan terbaru. Kemudian UMNO juga yang mengupah orang mengganggu sidang media itu.

Wah, mudahnya andaian!

Tadi, Pak Teh lihat link di blog-blog sahabat rupa-rupanya puak yang buat kacau tu sememangnya orang kuat PKR merangkap orang Anwar. So?

Kalau begitu Pak Teh pun boleh buat andaian sebagaimana teman Pak Teh tadi yang sejak akhir-akhir ini makin melalut bagi alasan yang dia sendiri tak yakin.

Andaian Pak Teh dalam kes Anwar: mungkin orang UMNO yang upah lelaki-lelaki 'jambu' itu untuk mendekati Anwar dan menjadi pembantu. Kemudian, orang UMNO juga yang mengupah para pembantu Anwar itu silih berganti menggoda Anwar. Akhirnya orang UMNO memberi upah lagi kepada mereka untuk membuat pendedahan. Kemudian orang UMNO pun mengupah orang lain untuk mengganggu lelaki-lelaki itu. Kemudian orang UMNO mengupah lelaki-lelaki itu menarik balik pendedahan. Kemudian orang UMNO juga yang...

Ish... melalut-lalut lak andaian Pak Teh. Banyak sangat baca blog pembangkang lah ni...

No comments:

linkwith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)