Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Eksklusif untuk anda

Wednesday, May 23, 2012

Ambiga halau penjajaAhli-ahli majlis perbandaran Selangor dari DAP hari ini menggesa Datuk Bandar Kuala Lumpur, Datuk Ahmad Fuad Ismail meletak jawatan kerana gagal bertindak terhadap peniaga yang cuba menjaja di hadapan rumah Pengerusi BERSIH, Datuk Ambiga.

"Kami menggesa Datuk Bandar Kuala Lumpur meletak jawatan segera," kata ahli Majlis Perbandaran Kajang, Lee Kee Hiong yang mewakili 67 ahli majlis DAP dalam negeri Selangor.

Demang harap pemuda PAS dan pemuda UMNO dapat bertindak sepatutnya. Masa Demang dan rakan-rakan muda belia dulu, kami takkan membisu hanya kerana tindakan tersebut dilakukan pihak yang sama idologi politik.

3 comments:

PecahPalakMikir said...

salam perjuangan
mohon tumpang berjuang dipautan blog tuan
http://pecahpalakmikir.blogspot.com/

Anonymous said...

Apa! Kepala Pap....ahli-ahli majlis Perbandaran Selangor dari DAP desak Datuk Bandar Kuala Lumpur letak Jawatan? kerana gagal menangani gelagat peniaga di hadapan rumah Ambiga? sungguh aneh,lucu dan celaka sekali sikap mereka. Sampah di Selangor itu bagaimana? Mengapa tidak desak KHalid Ibrahim letak jawatan MB kerana gagal tangani masalah sampah atau desak diri sendiri dan YDP YDP selangor letak jawatan sekali kerana gagal tangani masalah sampah tu? Ambiga dah sampahkah pendapatan orang maka sampahlah dia dapat......betapa celaka ahli ahli majlis Dap ni sampai kawasan orang lain pun nak tadbir......Lancau lah hoi...cibai babi kasi kongkek lah....

KZSO said...

Job kita ramai ramai buka gerai depan rumah mamat ni pulak, lepas tu kita tgk samada dia berani suruh khalid letak jawatan lak

linkwith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)