Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Eksklusif untuk anda

Thursday, April 7, 2011Seramai 5000 orang dijangka hadir dalam program ibadah tersebut.

Sebenarnya angka tersebut bukanlah terlalu gah sebab sebelum ini pun PAS sudah banyak kali mengadakan solat hajat agar ditunjuukan kebenaran.

Yang menariknya, setiap kali orang PAS buat solat hajat, pemimpin UMNO makin berjaya dan sihat walafiat manakala Anwar makin teruk keadaannya.

Contohnya, lihatlah Tun Mahathir.

Akibatnya orang PAS terpaksa memberitahu orang ramai bahawa Allah Taala sengajan sihatkan dan lanjutkan usia tun supaya beliau dapat lihat sendiri kemusnahan UMNO akibat salah tadbir negara.

Namun yang nyata, UMNO kembali pulih dan semakin kukuh. Kalau tak percaya, lihat fakta pilihanraya!

1 comment:

akula said...

bab tun mahathir tu memang betul..

Memang dia di doakan semoga panjang umur. Biar dia tengok kerosakan yang dia buat terutamanya ketika dia memegang tampuk kuasa dan tidak mahu menegakkan hudud (padahal hudud boleh tertegak walaupun ada bangsa yang beragama lain,minta sedara jangan nafikan)

Almarhum ustaz fadhil nor sendiri pernah berucap dalam satu ceramah,sampai bila mahathir nak hidup? Nak tunggu nyanyuk dan tempel tahi masing2 ke muka dia suami isteri?

Kita dok mengeji ulama..tetapi ulama inilah yang allah bagi petunjuk bagi setiap umat melayu ..jenazahnya di naungi awan..fakta ni sedara,baca mastika keluaran utusan sendiri.

Tak kata diri ini taksub,tapi sy taksub supaya undang2 allah di tegakkan dengan kadar segera. Kerana di dalam HUDUD inilah tersimpan seribu hikmah,di dalam hudud inilah tersimpan rahsia orang islam berbangsa melayu takkan berpecah..tolak hudud,melayu akan hancur..

linkwith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)