Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Eksklusif untuk anda

Tuesday, June 28, 2011

Pengakuan Johari PKR tentang video seks dengan pelacur cinaAntara orang terawal menonton video yang dikatakan 99.99% adalah Anwar Ibrahim ialah Johari Abdul.

Demang memang tak kenal Johari ni. Maklumlah, dia pun bukan terkenal. Cuma bila menyertai PKR, seringlah terlibat dengan aktiviti haram. Maka orang PKR ada yang kenal dia.

Maklumlah, tiada rotan, akar pun berguna. Di tempat yang tiada kuda, keladai lah yang dipanggil kuda.

Begitu juga lah Johari Abdul.

Tapi Johari Abdul mendakwa dia orang penting dalam PKR. Cakapnya laku dan boleh menarik atau mengheret ramai pengyokong tegar.

Itu sebabnya, sebaik diberi peluang menonton video tu, Johari segera demand 1 juta sebagai bayaran untuk menarik lebih ramai pengikut PKR kembali kepada UMNO.

Demang letakkan link ke blog yang menyiarkan bukti bahawa Johari Abdul ni mengaku bahawa pelaku seks tersebut bukan sahaja 99.99% Anwar Ibrahim malah sememangnya lelaki itu adalah Anwar Ibrahim.

Klik sini

P/S: INILAH PELUANG JOHARI ABDUL UNTUK JADI JUTAWAN. BUKTI DAH ADA, JADI JOHARI BOLEH SAMAN ORANG YANG MENYEBARKAN PERKARA INI. SAMAN MALU BOLEH, SAMAN FITNAH BOLEH, SAMAN AMAT SAMAN PUN BOLEH!!!

SAMAN JO, JANGAN TAK SAMAN. dIORANG DAH FITNAH ENGKAU NI...

1 comment:

Wake UP! said...

Salam bro. Sebelum ni bodoh pun orang tak tau. Dah terlanjur buat video yang bodoh tu, semua orang pun tau si Bedol tu sah bodoh.

linkwith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)