Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Eksklusif untuk anda

Tuesday, January 31, 2012

Sidang media Hasan Ali 30hb Jan

Nampaknya hasrat pemimpin kiri PAS untuk melupuskan Hasan Ali bukan sahaja amat sukar malah PAS sebenarnya sudah memprojekkan satu gelombang permusuhan baru yang bukan sedikit impaknya.

Untuk menyatakan bahawa gerakan Hasan Ali menyamai gerakan yang dicetuskan semasa Anwar dipecat daripada UMNO dan kerajaan mungkin agak keterlaluan namun perlu diketahui oleh generasi baru bahawa salah seorang mastermind dalam gerakan Anwarisme dahulu ialah seorang tokoh bernama Hasan Ali!

Ketika itu Hasan Ali sedang di puncak populariti. Salah satu medan beliau ialah Forum Perdana yang menarik jutaan penonton seluruh negara mengadap peti TV setiap kali mempengerusikan forum tersebut.

Selain itu, bekas Timbalan Ketua Pengarah BTN tersebut juga antara pelopor program motivasi berbayar di Malaysia yang amat berpengaruh.

Sebelum itu kebanyakan program motivasi adalah percuma.

Pemimpin PAS sebenarnya lupa bahawa kekuatan PAS tidak banyak bertambah sebaliknya cuma berlaku perbandingan apabila lawannya sedang 'sakit' ketika itu.

Berikut adalah video sidang media Hasan Ali semalam yang menyentuh sedikit peranan Anwar dalam liberalisasi, pluralis, dan sosialisme.

http://malaysianewsnet.com/index.php?option=com_jomtube&view=video&id=25

No comments:

linkwith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)