Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

Tuesday, January 24, 2012

Tukar Tiub dedah usaha orang asing jatuhkan pemimpin negara

Boleh percaya ka ini orang?

Rupa-rupanya dalam timbunan sampah sarap di http://tukartiub.blogspot.com masih ada yang boleh diguna semula:

Lihat catatan yang tertulis pada sehelai tisu pengesat najis yang Demang jumpa dalam sampah sarap hanyir di blog tersebut:

apa maknanya laporan akhbar luar negara ini?

ini bermakna kempen media barat
untuk meminggirkan najib
sebelum presiden marcos dijatuhakan di pilipina
banyak kesah imelda keluar dalam media antarabangsa

sebelum suharto dijatuhkan banyak berita
tentang ibu tien dalam media antrabangasa

ini adalah permulaan kempen antarabangsa

 Cuba perhatikan nota penganut sosialis tersebut berkenaan usaha pihak luar bagi menjatuhkan kepimpinan sesebuah negara. Adakah ia sesuatu yang baik untuk negara tersebut atau baik kepada pihak yang merancang?

Untuk makluman, kempen menjatuhkan Marcos berlaku ketika Demang masih di bangku sekolah. Walaupun Demang tidak begitu tahu latar belakang Imelda namun Demang amat tahu bahawa Imelda mempunyai bergedung-gedung coli, seluar dalam dan kasut yang sebahagian besarnya tidak pernah digunakan!

Entah ye entahkan tidak namun itulah yang disebarkan saban hari.

Akhirnya Marcos jatuh dan Filiphina yang hampir menjadi negara maju ketika itu bertukar menjadi negara ASEAN paling teruk hingga sekarang.

Indonesia pula masih belum pulih hingga sekarang. Malah ramai pemerhati berpendapat Indonesia jauh lebih baik semasa di bawah Suharto berbanding sekarang!

Demang percaya jika kempen memburukkan Rosmah ini dilakukan berterusan, Najib akan tewas juga.

TETAPI, baikkah pada kita dan negara kita?

Malaun dalam foto di atas tu tak apa. Dia memang bangsat sejak dahulu kala lagi.

Nota:
Bangsat dan merempat itu hampir sama maksudnya.

Lihat agenda seterusnya selepas kerajaan sedia ada dijatuhkan. Klik sini.

5 comments:

panglima perangcyber said...

cheguman dah bangkit kembali hehe.

tahniah...

Cheguman said...

Salam Panglima. Kita serang dan musnahkan alat2 zionist tu...

pukimaq said...

Lantak koranglah nak serang sapa.Jangan serang homo cun macam aku ni dah la.

Anonymous said...

Dulu kes Altantuya, lepas tu kes cincin, kes anak beli belah di australia.. skrg ni kes beli belah dan stay kat sydney pulak. Nak buat macamana.. dulu depa percaya pada RPK sebab RPK memang handal fitnah memfitnah ni.. tapi bila RPK mengaku dia buat fitnah.. depa dah benci pada dia pulak. Biasala org yang suka dgr fitnah akan benci kpd kebenaran.

panglima perangcyber said...

saya dah publish artikel ini di blog saya pagi ni.

tq

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)