Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

Saturday, January 28, 2012

video terbaru Anwar




Makin melalut dan tambah merepek nampaknya Anwar. 
Sebut isu itu, ungkit isu ni, 
sindir sana, bodohkan sini...

Anwar kata jika dia jadi PM, 
bil letrik akan dibayar oleh negara. 

Najib pula bagi duit pada rakyat 
mengikut kelayakan dan pendapatan

Cuba fikir. Kalau bagi letrik percuma 
orang kaya pun dapat. 
Justeru lebih praktikal beri duit 
pada rakyat berpendapatan rendah

Nampaknya Najib lebih praktikal dan realistik.

Anwar terus dengan mimpi-mimpinya. 








Sumber:
blog Penembak Tepat
blog Malaysia Heaven

9 comments:

Anonymous said...

ucapan orang sudah gila..gila kuasa, gila seks, gila babi...kita jgn jadi gila macam manusia ni

Anonymous said...

Jual ubat tepi jalan boleh lah.Dok kencing lagi. Kerja dia dok pemohong saja.Yang dok dengar , gelak tak mau-mau.Suka nya. Masuk MAHARAJA LAWAK bolehlah.

Anonymous said...

anuar keluar penjara anuwar tibai cinadoll hehehe...

Anonymous said...

Yang aku heran,ramai lagi yg caya cakap penipu ni..dah tu golongan pandai pulak tu..pensyarah yg paling ramai..pelik la..

Anonymous said...

si Anu_war tak habis2 jual karipap2
hangat. Advice to An_war...jual minyak *pelincir* lagi bagus .
Tak habus2 nak menipu rakyat.

Anonymous said...

awas, orang gila sedang berkeliaran. tanda-tanda: kaki sontot, gila ke jantan, penipu dan mengaku yahudi keturunan melayu

Anonymous said...

tak payah la nak cakap byk...jawap dulu video seks dgn chinadoll??? barulah sbg or Islam nak sokong..

Anonymous said...

BERPULUH MALAH BERATUS JANJI ANWAR KEPADA RAKYAT MALAYSIA.
KESEMUANYA HANYALAH DUSTA BELAKA.

INILAH MANUSIA PEROSAK AGAMA, BANGSA dan NEGARA.

MAKA ANWAR...
WAJIB DIHAPUSKAN DIBUMI INI. BERI PELUANG BEREHAT DALAM PENJARA SEMENTARA NYAWA DIKANDUNG BADAN.

Anonymous said...

kalau idea yg baik dari otak org yg tak minum beer dan wiski serta terpelihara, maka manafaat besarnya adalah pada rakyat.Cuma perlukan kuasa,kreatif dan berani demi keuntungan rakyat.

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)