Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

  • Belajar bekam - Saya pernah ceritakan kesah sepasang auami isteri yang anak2 mereka dihantar belajar ke luar negara dengan perbelanjaan sendiri hasil pendapatan sebagai ...
    1 day ago

Saturday, March 10, 2012

Kenapa menara Teluk Intan senget ke kiri?


Menara Teluk Intan


Menara Pisa pula senget ke kanan?

rasanya tak perlulah Demang komen sebab semua orang tahu jawapannya.

posted from Bloggeroid

7 comments:

Anonymous said...

Sebab BN nak kalah.

PASbo*** said...

Selain menara tu otak anon kat atas pun senget jugak.

Anonymous said...

Menara senget kekiri sebab dah sedia menanti untuk org2 yg memihak ke'kiri' untuk terjun bunuh diri!!! lepas PRU13..
Kah..kah..kah..

Cheguman said...

Anon kat atas sekali tu kena istighfar. Tahyul tu...

Anonymous said...

Anon atas sekali tu pun nak sewel.. tak senget tapi terus tumbang. apa benda pun nak dipolitikkan. Hidup di dunia ni, bukan segalanya soal politik. Politik hanyalah sebahagian kecil kehidupan.. Kebajikan dan kemanusiaan itu adalah sebahagian besar kehidupan..

Anonymous said...

Anon yang atas sekali, aku naik loya dan meluat dengan posting dia. Low class punya posting. Bodoh nak mampus.

Cheguman said...

Sebenarnya ke kiri atau ke kanan adalah bergantung pada sudut pandangan kita. Sila search google image anda akan temui foto menara Teluk Intan yg condong ke kanan pula.

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)