Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Kitab Ramuan & Petua Perubatan Herba

Friday, February 5, 2010

PANAS: Keterangan tertutup Saiful


Kepada yang kempunan untuk mengikuti perbicaraan Anwar-Saiful setelah mahkamah membenarkan permohonan barisan peguambela agar keterangan dibuat secara tertutup bolehlah mengikutinya di blog sahabat Demang, GAP.

Sementara itu pagi tadi Saiful memberitahu mahkamah bahawa beliau ditawarkan pembiayaan menyambung pelajaran bagi memujuk beliau agar terus berkhidmat dengan Anwar.

Perbicaraan bersambung Isnin.

7 comments:

Anonymous said...

sebenarnya tulisan ko ni bnyk menipu sebab tu xde org nk baca.. kikiki.. ko tambah la dosa bnyk2.. dala tulisan xde fakta.. nk berlagak.. bodoooooooooossss.. aku xharap ko siarkan komen ni.. kikiki

Cheguman... said...

Bro Anon,
Demang cuma salin semula keterangan Saiful dalam mahkamah. Kalau bro nak bukti, minta lah kat mahkamah.

Lain kali nak jadi pembangkang, kena ada ilmu jugak.

Anonymous said...

Cheguman.....

Ano 529 tu memang BODOH. IQ rendah tak sampai 10. Sbab tu tak berani letak nama. Keep it up bro....


hadie jawa

Anwar Suka Jubor Pak Ajis said...

woi bahalol anon 529..sape cakap tak ada org baca tulisan demang..aku baca tiap2 hari ape..ko tu bahalol yg baca paper jubor si nuar berahi tu..

Anonymous said...

memang anon 529 xde fakta nk ckap jdlh die org bodoh wat komen..blog demang mmg jd bacaan aku hari2 sbb aku kenal demang wlau dlm bbrapa hari jer..

bang_mi said...

padahal korng ni semua demang.. marah ke demang.. pasai pa buat taktik hina ni.. x elok utk blog u.. u kata x semestinya liwat itu x tembus.. boley je kalau pancut kat luar.. alasan sebab anwar itu dah tua.. kalau x tembus masakan saiiful boleh mengadu sakit didubur sedangkan duburnya x ditembusi.. nampak sgt x logik.. kalau betul anwar liwat mesti ada kesan liwat.. kalau anwar da tua dan x mampu tembusi dubur saiful masakan saiful mendakwa duburnya sakit.. sedangkan x ditembusi..

bang_mi said...

jawab la demang yg bodoh.. jawabbb... ko ngan sek2 amneo mmg xley pakai..

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)