Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Eksklusif untuk anda

Thursday, November 12, 2009

Freemason, Yahudi dan IIIuminati


Pak Teh dapat artikal di bawah melalui email daripada AIDC. Pak Teh perturunkan di sini sebagai rekod simpanan peribadi sebab jika simpanan AIDC musnah, Pak Teh masih menyimpannya di sini.

Baca, jangan tak baca...

=============================================


Oleh Angela

Sebenarnya kebanyakan orang hanya tahu Freemason, Yahudi dan IIIuminati . The real game is ILLUMINATION, iaitu yang telah wujud sejak lama melalui sistem kundalini.

Illuminati merupakan organizasi sulit. Dan yang sekarang ini Illuminati disamakan dengan Bavarian Illuminati, ditubuhkan pada tahun 1776. Ini lah yang orang sibuk-sibuk pasal Illuminati.
Illuminati sebenar merupakan satu rangkaian sulit antarabangsa terdiri daripada satanic bloodlines. Sila baca tulisan-tulisan Fritz Springmeier

Banyak orang tidak tahu apa itu Illuminati. Dalam Illuminati pun ada kelompok-kelompok, dan kelompok-kelompok ini pula berpuak-puak

Pada dasarnya, terdapat dua kelompok besar: 1) THE LAW OF ONE dan 2) SONS OF BELIAL.

Illuminati yang ada sekarang ini diasaskan oleh Jesuits. Ignatius Loyola asalnya adalah dari kumpulan ALUMBRADOS (the ILLUMINATED). Perkataan ini sebenarnya berasal daripada ILLUMINATION, atau ENLIGHTENMENT. Dan untuk ke illumination itu perlu melalui SISTEM KUNDALINI.

I am talking at a much higher level here.

Kumpulan Jesuits telah diharamkan oleh Roman Catholic Church melalui PAPAL BULL pada tahun 1773 oleh Pope Clement XIV. Selepas itu Jesuits beroperasi secara undergound, dan Jesuits itulah yang telah mewujudkan ILLUMINATI moden melalui agennya ADAM WEISHAUPT. Remember, Adam Weishaupt was a Jesuit.

Dan dengan kepintaran Jesuits membuat kacau di Eropah, akhirnya Jesuits berjaya diwujudkan semula pada tahun 1814 oleh Pope Pius VII.

Sebenarnya, PAPAL BULL itu tidak boleh di reverse decision, maknanya banning of Jesuits pada tahun 1773 adalah UNTUK SELAMA-LAMANYA dan tidak boleh ditarik balik.

Jesuits menggunakan kelicikannya untuk dihidupkan semula, dan Jesuits ini lah yang juga merupakan KEPALA BAGI KEGIATAN FREEMASONRY DI SELURUH DUNIA. Freemasonry yang wujud sebelum ini hanya ada 25 degrees, dan Jesuit telah menokok 8 degrees dan sekarang bagi Scottish Riote Freemasonry (Blue Freemasonry) sudah ada 33 degrees.

Scottish tu berasal dari Scotland, iaitu keturunan raja Stewards (Catholic) yang telah diusir dari Scotland - dan raja ini telah lari ke France. Blue Freemasonry berasal dari Knight Templar yang telah sembunyi di Scotland selepas Jacques de Molay (Grand Master Knight Templar) di bunuh pada 13 October 1307 (Friday the 13th).

It is a very long story.

I should serve in the Intelligence service! Kalau ada peluang, saya sanggup take the offer.

So, kebanyakan orang kita tidak banyak tahu tentang ini. Mereka hanya baca buku PAWNS IN THE GAME oleh William Guy Carr or such like - YANG KESEMUA INI ADALAH DARI KUMPULAN JESUITS!

Sebenarnya, Jesuits yang menulis THE PROTOCOLS OF THE ELDERS OF ZION, dan mereka jual nama Yahudi untuk agenda jahat mereka dan menuding jari ke arah Yahudi!

Orang British pula merupakan salah satu daripada the TEN Lost Tribes of Israel, iaitu mereka kata mereka dari keturunan TRIBE OF DAN.

WELL, I am at the wrong place in my career, but I am doing well in my own career. In fact, I can be good at anything, bukan mahu puji, tetapi sebab saya sudah bertungkus sekian lama di dalam mencari kebenaran. dan sekarang lah masanya untuk saya berbakti.

Diana (yang mahu dijadikan Tuhan New Age sebagai Queen of Heaven melalui ritual killing - adalah KETURUNAN STEWARDS!

Jadi perancangan Jesuits nak ambil alih kuasa di Britain hampir tercapai. Kerana anak Diana, si William akan menjadi RAJA ENGLAND. Jadi akhirnya keturunan Steward akan berkuasa semula.

Tony Blair sendiri telah istihar masuk katholik! Blair ni sama keluarga dengan GEORGE ORWELL, penulis buku 1984. Dan Raja William akan melihat kebangkitan ENGLAND kerana raja William yang akan datang akan disamakan dengan King Arthur.

Ada banyak rahsia di Britain... saya sedang baca buku mengenai Hiram Key etc......

Dan Anwar Ibrahim pun telah tersepit dengan helah Jesuits. Dia telah digroom sekian lama, dan peluang keemasan untuk grooming ini adalah semasa dia dilantik untuk mengajar at the Jesuit Georgetown University!

He was living with the Jesuits for his further training and instructions.

For a good introduction on Jesuits, sila baca buku tulisan Edmond Paris, Eric Phelps (Vatican Assassins) dan banyak lagi!

=========================================

Demikian adanya.


Foto sekadar hiasan

No comments:

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)