Tok Demang Waadat

Tok Demang Waadat
Menyingkap yang tersirat di sebalik yang tersurat

Eksklusif untuk anda

Tuesday, December 29, 2009

Mahkamah sahkan sekali lagi kes liwat Munawar


Masih ingat pada Dr Munawar Ahmad Anees bekas penulis ucapan Anwar Ibrahim?

Demang ucapkan terima kasih kepada Munawar kerana permohonan beliau di mahkamah baru-baru ini mengingatkan semula rakyat Malaysia terhadap kes tersebut.

"Adalah jelas bahawa apa yang dinyatakan oleh mahkamah ini dalam perenggan 20 hingga 26 ada kaitan dengan sesuatu yang dihujah semua pihak..." demikian sebahagian daripada penghakiman setebal 15 mukasurat yang dibacakan Hakim Raus.

Ertinya, mahkamah sekali lagi mengesahkan Anwar meliwat Munawar! Adakah terdapat maksud lain selain daripada itu?

Bagi anak muda yang berumur 18-25 tahun yang kuat menyokong Anwar sekarang mungkin tidak begitu faham kes ini kerana ketika perbicaraan kes liwat Anwar-Munawar, mereka baru berusia 7-15 tahun! Dan ketika kejadian liwat itu berlaku ada antara mereka yang masih bayi.

Untuk makluman, Munawar menjalani hukuman penjara 6 bulan pada 1998 selepas mengaku bersalah di mahkamah seksyen kerana membenarkan Anwar meliwatnya di rumah Anwar di Jalan Setia Murni di Bukit Damansara pada Mac 1993.

Cuba perhatikan perkataan 'MENGAKU BERSALAH' di atas dan bukannya 'DIDAPATI BERSALAH'.

Anwar pula terlepas atas sebab teknikal!

2 comments:

melayuangkat said...

Assalamualaikum Cheguman,

KITA KITA ni semua faham akan kes ini, tapi apa nak buat RAMAI lagi yang masih tak percaya walaupun Mahkamah dah keluarkan hitam putih fakta fakta kes ini.

Sebab itu pesalah masih bebas ke sana sini, hasut rakyat benci membenci sebagai 'cover up' apa sebenar yang telah terjadi.

Inilah hakikatnya. Memang pedih untuk diterima sesuatu yang benar,lebih lebih lagi sesuatu yang mengaibkan semua.

Berdoalah kita Cheguman, agar tahun mendatang InsyaAllah akan lebih baik dan bermakna buat kita semua, bangsa kita, Agama dan Negara tercinta.

Anonymous said...

Kesian kepada pengikut tegar PKR dan PAS, pemimpin yg macam ini pun mereka sanggup ikut. Seorang pokemon yg bernama Aljuburi, yg tak tahu bezakan antara halal dan haram, yg tak tahu bezakan antara isteri yg halal dgn jantan2 yg haram, tak tahu bezakan antara lobang yg halal dgn lobang taik, lobang najis macam mulut Nik Najis yg haram. Tetapi Aljuburi walaupun dah ada isteri yg halal, tetapi masih giankian, jantan yg haram, masih giankan lobang taik, lobang najis haram. ishh ishh ishh ishhh ishh ishh Yahudi melaun betul. Selamatkanlah anak2 bangsa dari menjadi mangsa liwat Aljuburi. Selamatkanlah anak2 bangsa dari menjadi pengikut Kaum Luth. Nauzibillah

linkwith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ramuan & Petua untuk anda

Blog Mesti Jengah

Apa kata anda?

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD

apartmen utk percutian keluarga di Bukit Merah atau Tiara Beach PD
ctc: 019 6000 654 (Yusra)
Kadar mampu sewa untuk kita sama kita


Hubungi: 017 236 9686 atau 019 6000 654 (Puan Yusra: owner)